Tuesday, May 13, 2008

Pembuka bicara


Assalamualaikum,,

Bermulalah satu kerja baru untuk aku kat rumah ni , terutama pada pagi hari.
Selepas buat yang sunat tu, mulalah aku tertonggok kat depan ni. Kalau sebelum ni tak nak aku pegang benda ni (malas) tapi sekarang sesudah ditunjuk ajar oleh beberapa guru (terima-kasih cikgu Nor dan cikgu Mas), aku dah boleh mengadapnya sampai tengahari. Hai leka betul. Bukan apa, sekurang-kurangnya dengan cara ni,boleh dapat kenalan baru dan tukar2 ilmu dan pengetahuan.bagus jugak tu....

Kalau yang baru nak cuba kerja baru ni, nasihat saya... pastikan betul-betul ada masa lapang .
Sebelum tu, kepada semua jgn. pelik kalau tengok banyak gambar pokok2 je dalam blog ni. pasal hati akak ni terlalu sayang pada keindahan ciptaan tuhan ni.

8 comments:

KAHERAH said...

Salam..

Sebenarnya nampak blog akak di Permata Hatiku..Erah nak link kat blog Erah ye...

Saliza Mohamad said...
This comment has been removed by the author.
Saliza said...

Waalaikummussalam....
Boleh, apa salahnya.
Boleh kita menjalin ukhwah sesama kita.

Saliza said...
This comment has been removed by the author.
Masdihana Hamzah said...

ewah... ewah nyer.. dah makin cantik blog akak kita ni. ni dah lawan cikgu ni. asyik sangat akak kita ni buat blog sampai van sekolah anak dia hon banyak kali pun tak perasan. jangan wat lagi tau.. hehehe

saliza said...

Salam Mas,
anak murid tak leh lawan cikgu. nanti tak berkat pulak. sikit2 kak za edit ikut mas ajar tu.

Ejalz said...

welcome to virtual world kak za... oo.. dah berblog rupanya... nanti boleh saya tambah kat list saya ekk...

saliza said...

How do you know? Kak za baru je buat, itu pun mas yg ajar jugak.
Tapi belum banyak lagi isinya.